El Punt d'Informació Juvenil informa

 

 

EL PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL INFORMA
Ens trobaràs a l'avinguda de l'Estadi, s/n, dins de les Instal·lacions Esportives Municipals de Ferreries - Tortosa (tel. 977 504 573)

CAMPUS D'ESTIU: Les diferents entitats i associacions de la ciutat organitzen per aquest estiu diferents campus i colònies per als infants i joves de la ciutat, algunes són:

1 ESPLAI BLANQUERNA; Campus d'estiu del 3 al 28 de juliol, horari de 9 a 14 hores, edats: de 3 a 16 anys. Preu 12.000 ptes (dtes. per germans). Estadi Muncipial de Tortosa. Colònies, del 2 a l'11 d'agost a la Fontcalda. Edats de 6 a 14 anys. Preu 25.000 ptes.
2 CAMPUS D'ESTIU NATURASPORT. Campus d'estiu. Del 3 al 28 de juliol i del 31 al 25 d'agost, edats: de 3 a 12 anys. Preu 16.800 ptes (dtes. per germans). Estadi Municipal de Tortosa.
3 CAMPUS DE FUTBOL: del 3 al 28 de juliol, Horari de 9 a 13h. Edat: de 8 a 15 anys. Preu: 8.000 ptas. Estadi Municipal de Tortosa.
4 CAMPUS DE BÀSQUET: del 26 de juny al 31 de juliol. Edats de 5 a 13 anys. Horari: de 15 a 17.30 h. Preu: 5.000 Ptas. Pavelló Poliesportiu de Tortosa.
5 CASAL D'ESTIU SET CERVELLS. Del 26 de juny fins al 31 d'agost. Edats: de 3 a 12 anys. Horari: de 9 a 13h. Preu: 2.000 Ptas. Escoles Velles de Jesús.

Si vols formar-te, ara el Departament de Treball de Generalitat de Catalunya posa a l'abast de totes aquelles persones que estiguin en situació d'atur, un gran ventall de cursos de formació ocupacional, tant per a menors com majors de 25 anys, podeu trobat cursos de tot tipus i totalment gratuïts; de pintura, hosteleria, manteniment industrial, dependent, soldadura, comerç exterior, automatisme, turisme, restauració, comptabilitat, soldadura, atenció a la tercera edat, ofimàtica, dietètica i nutrició, informàtica, atenció al malalt d'alzheimer, cuina, entre d'altres.

Vols marxar a l'estranger? Ara ho pots fer. SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU. Si tens entre 18 i 25 anys i moltes ganes de conèixer una nova cultura, una nova llengua i viure una experiència inoblidable, ara tens la teva oportunitat. La Unió Europea subvenciona tota la formació i l'estada al país desitjat, tu sol has de triar el projecte que més t'agradi, n'hi ha més de 500 per escollir, segons la temàtica d'interès, el país i la durada del projecte, que oscil·la entre els 6 mesos, com a mínim, i 1 any com a màxim. Si hi estàs interessat no perdis l'oportunitat i vine a gaudir d'aquest servei europeu, nosaltres t'ajudarem i t'assessorarem.

Si ets dels que els agrada viatjar i fer tot tipus d'activitats, pots venir a consultar la nostra viatgeteca, fórmules barates per veure món (dossiers, guies, cases de pagès, càmpings, hotels, pensions, albergs de joventut, refugis de muntanya, terrenys d'acampada, etc.). A més pots fer-te el teu carnet d'alberguista jove, adult, familar o de grup. I si ets estudiant i vols viatjar a l'estranger, fes-te el Carnet d'Estudiant Internacional, n'obtindràs molts avantatges i descomptes arreu del món.

Vols treballar aquest estiu? Vols apuntar-te al Servei Català de Col·locació? Al Punt d'Informació Juvenil ho pots fer. T'informarem i assessorarem de tots els llocs on pots treballar aquest estiu; a més, hi podràs consultar les diferents ofertes de treball que publica el Servei Català de Col·locació. Vine, t'ajudarem a cercar feina.

CURS DE MONITORS D'ACTIVITATS DE TEMPS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL. El curs consta de 100 hores teòriques i tècniques, les quals s'hauran de complementar amb la realització d'unes pràctiques de 150 hores i 10h en cursos monogràfics. Les dates de realització és del 5 a 20 de juliol de 2000. PREU: 22.000 Ptes. L'horari: de 10 a 14 i de 16 a 20 h (dissabtes inclosos) REQUISITS: Ser major d'edat. TITULACIO: Diploma d'activitats de lleure infantil i juvenil, atorgat per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Aquest curs està reconegut amb 5 crèdits de lliure elecció.